Monday, December 29, 2008

b e s t f r e n w e d d i n g

lalalallalalla im @ kampung rite now...bestnyeerrr rasa cam da lama tak balik kg...padahal last balik kg hari raya hari tu...hehehehehheh biasa la 'hujan emas kat negeri org baik la hujan batu kat negeri sendiri'....

we reach tganu subuh pg tadi balik naik bus...my dear hubby tak nak drive balik kg kg kali ni sbb dia cakap balik kejap jer so buat letih jer...sb balik 2 hari jer...so we all naik bus..double decker...1st time ok naik bus ekspress double decker ni...we all dok atas..mula2 macam jakun pun ada gak...heheheheh tp bila dah dok kat dalam bus tu ok2 jer...hehhehehehhe buat malu jerk..actually we all naik SANi EKSPRESS and me nk cakap gak yg seat dia best gilerrr sbb 1. leather seat yg empuk 2. besar and selesa..nasib bus dia best sbb tiket balik pun i beli sani gak...hhehehehe

hmmm tgah hari we all p wedding liza yg belaah umah suhairo...yer la tak sempat nk g kelantan terpaksa la g yg sambut menantu jer....sian liza...rasa ralat gak tp nk wat camner...sooooo happy sorg lagi kawanku dah selamat ke jinjang pelamin...td g ngan my family, meena and meeda...best laaa td pun sempat jumper family liza and ani...:-) actually me wanna post some of the photo tp tal bawak balik USB conn for my camera...so nanti balik KL i will post the pic....

sooo today just relax2 @ home jer...my hubby pun asyik lena jer...maklum la sekali sekala dapat balik kg....dah la sejuk kat sini..bessstttt wooooo...ala2 genting la jugak...

k la will text again later..nk main game jap....baru dapat games from my sis...:-p...daaaaaaaa

No comments: