Thursday, December 18, 2008

l o n g b r e a k

lame nyer tinggal blog ni....huhuhuhu actually a wanted to update from time to time tp mmg really2 busy tak hengat...huhuhuuhhu extremely busy...ngan study lagi, kelas n deadline report yg d re schedule huhuuhhuhuu mmg jiwa kacau...nway, now its over olredi...report dah siap and segala udah selesai tadi....

nway, my mid term exam is coming this weekend...and i only just started by revision...so sad...ya la last few weeks balik keje pun dah malam and have no mood + soo tired to study...now realised again susahnyerrr jadi part time student ni...huhuhuhuhh kengkadang pikir macam nk giveup tp bila pikir2 balik macam rugi la dah la bayar mahal then tak sempat aper2...lgpun have to jugak sbb nk complete my mission...huhuhuuhuuh InsyaAllah

wat else to say ha...hy dear hubby this week in afternoon shif...:-( so this week we all jmper sekejap jer...winnnnduuuunyerrrrrrrr... yer dia pg keje @ 3pm...and waktu tu of course la me in the office then balik keje @ 11 pm..sampai umah pun dalam 12 ++ waktu tu mmg me sedang lena di ulik mimpi la...then pg bngun da nk g keje daaa..waktu pg tu jer la sekejap kalau nk sembang sket pun...huuhuhuhuh...miss u dear...tp apapun every nite the 1st thing that he does sampai2 jer kat umah is nite kiss to me...thanks dear...luv u soooo much....

k la have to continue study jap before go to bed...wish me luck....daaaaa

No comments: