Wednesday, January 7, 2009

m u s i m k e m a l a s a n

sesuka hatiku buat title tu...tp mmg pun...me was like sooooo lazy this week...dunno why....tak kira la ofis ka umah ka mmg jadi malas giler gaban tak hengat...kat ofis jgn citer la mmg pg2 jer buat keje bila masuk tgh hari buat la keje yg tak sepatutnyer...hehhheeh *hope my boss never view my blog* ....tp bukan la tak buat langsung cuma liat sket la....y ea??? n since semalam da dapat bukak blog from my ofis hari ni berkobar2 la nk bukak lagi..tp tak dapat da.....hahhahha padan muka ku...tp i kno olredi how to open it...*using different conn*....esok nk try lagi sbb today cannot la...internet connection down plak kot my connection tu...huhuhuhhuhuh...chayo! chayo!

btw, me have uploaded jam kat my blog yesterday...hmmmm niceyyyyyyy haaaaa....at least leh la tgk jam kat blog..hehheheehehehehe later will upload other things oso......daaaa

No comments: