Wednesday, January 28, 2009

s u n g g o h b o s a n

after long hols...huhuhuuhu teramat la malas dan malas dan malas nk mula bekerja..and now im blogging from my ofis...kah kah kah...actually agenda ku hari ni nk pg KL Main kat bawah ni nk renew my insurans kete tp punyala malas mmg tak pg pun...huhuhuhuhu mula2 extend sampai ptg la konon2 nk pg tapi tak pg jugak...tak tau la ngape malas giler..

from morning until now me just dok baca email, send email, baca blog ntah saper2, then main FB seb baik la frenster tak leh bukak kat sini...huhuhuhhuhu....skrg dah ptg,rasa cam malas plak nk g KL Main tu esok la plak.haihhhh..

ha semalam me with dear hubby n my cousin went to one western food nye kedai area AU2 keramat....my dear la nk pg situ coz kawan dia cakap yg that kat situ western dia sedap..then nk d jadikan citer my cousin mmg pernah makan kat situ so diorg bwk la kitorg pergi...

well actually its not like a proper restaurant i would say...its just dekat area2 perumahan near to Jusco KEramat tu then kedai dia kecik jer and it seems like extended from a house...donno how to describe..huhuhuhu but the food part mmg interesting...harga mmg sangat2 murah...me ordered beef steak which only cost RM10 (the expensive food there ok) and my dear order chocken chop for RM9.00...yeah the portion for steak was like kecik sikit la but the chicken and lamb chop (my cousin's ) is standard size ok...mmg best...and we all ordered fish n chip as an additonal dishes...boleh tak...hahahhahaha the special nyer this kedai was diorg nye sauce tu mmg trademark la...macam recipe sendiri la...n amat sedap ok...but all the western food yg diorg serve mmg di makan dengan that sauce la...even fish n chip..there is no other sauce ke mayonis ker...nasib sauce dia sedap...one more thing air dia pun murah giler.....

so for those yg nk try boleh la nama dia kedai AL-AQSA....tp malangnyer me tak teringat langsung nk snap the kedai to post here..tkper la those interested do let me know k....

note: cant u imagine eating western food for 4 ppl only @ RM50..haihhh

4 comments:

Mrs. Amie said...

hai babe..thanks for droping... just doa n doa agar hasrat u dimakbulkan yer...i think masa jer belum tiba utk u jadi mommy... tapi pasti 1 hari nnt... just work hard babe!

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hi amie, thanks for ur words..:-) yeah hope one fine day will come...

C!K N@N@ said...

herm.. sedapnye Steak! :)

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

mmg sedap pun hani steak dia....hmmmm yummy!!! :-)