Saturday, February 7, 2009

j u s t a p o s t

after a having a bz mizy weeks with the exam thinggy now only got a lil sweet free time to update my blog...but dah takder idea da nk cakap per...one more paper to go next week...chayo chayo...

hmmm last week me start join balik erobic class..lama giler tinggal..used to go there everyday before kawin dulu...tu yg slim jer waktu kawin...hahhahahahaha so since lama tak pg n badan pun dah naik macam belon me just went there last week...huhuuhhuhuh aper lagi lepas lama tak exercise ni, abis la sakit badan..bnyk lemak tepu ni..*wink*wink*

tp lepas jer erobic tu balik2 umah my dear hubby masak..huuhhuhuh mmg la sangat berselera bau byer...boleh pulak menu that ketam masak cili ala2 chinese style gitu n daging kicap...huhuuhhuhhu ape lagi selamat la...tp ye la if me tak makan saper lagi nk abiskan semua tuh...huhuhhuhuhuhh

alamak nk upload the dishes's photo tp intenet ni lambat plak..huhuhuhuh nanti2 la...daaaaa

No comments: