Sunday, February 1, 2009

m o r o c c o s h a w l

hahahhahahha...ptg td me went to umah mckecik...macam biasa la amik stock...actually been doing the small business la with her since few months ago...tp never reveal in blog..hahahhhhaha kecik2 nyer business..just take stock from her and jual @ ofis...which is Menara Maybank yg ramai la org kat situ...hahahahaha so far my business ok la..boleh la buat top up duit shopping..hehehehehehe

p/s: so sesaper yg keje kat menara bleh la contact me to have shawls, tudung ekin etc...*wink* promo sket....

btw, td went to her house and aper lagi excited la sbb ader tudung baru..she called it 'morocco shawls'...hehehehe maybe sbb tag dia tulis made in Morocco kot...so me sempat grab 2 pieces..mmg cantik n macam menarik...so bile balik umah aper lagi mesti la sessi mencuba bermula...hahhhaha ye la kengkadang nampak jer cantik tp bila pakai tak comfortable...so bila dah pakai tu mmg la amat sesuwei and confortable n cantek..me likey........
so alang2 pakai tu sempat la snap (macam takder keje...hikhik)..so that dapat la nengok camner rupa morocco tu...heheheheeh
tadaaaa.....

morocco: maroon



chantek!!!! (that shawl la..hehe)



morrocco blue pun nice!!


:-)


7 comments:

nurulzia said...

wah..senang ke tgk u pakai tudung..i did tried la..tapi susah gile..

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hai nurulzia...ok jer pakai tudung macam ni..mmg mula2 kalau tak biasa susah sket n tak selesa..tp lama2 ok n kita akan tahu maner material yg selesa n sesuai ngan kita...

C!K N@N@ said...

Bila la I nak berani pakai tudung mcm u.. Jeles I tgk u belit2 jek, DONE!

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hhehhe...senang jer hani...n lebih bergaya gitu...:-p boleh la u cuma kena try jer...lama2 ok la..i mmg dah lama tak pakai bawal..semua dah pos ke kg buat masak 3 rasa...hehehhee...so nanti bila dah berani mai beli stock kat i k...

Cik CT said...

hmm..kalo pakai spectacle pakai tudung cmni tak ssuai la...hye...blog visiting...;)

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hi cik ct, ok jer kalau pakai spec pun...tp it is advisable kalau nk pakai tudung macam ni pakai spec dulu baru pakai tudung..baru la tepi dia cantik....:-)

shida is my name said...

hehe...nk komen gak. sgt sng pakai shawl believe me...kalu u dh start pakai u x nk dh pakai tudung 4segi