Tuesday, February 10, 2009

@ t o y o t a s e r v i c e c e n t r e

well here i am..blogging from toyota service centre..hahhahaha booooleeeh jer kan....huhhuhuhuh
btw, me on leave today..actually starting last friday...kononye yg friday tu nk study for final last saturday and today is for another paper this saturday...but biasala bila paper baca menbaca kemalasan pun berganda la..huhhuhuhhuhu

so pepagi td me n hubby went to imegresen nk buat passport..yer la next 2 weeks nk g banbung....hahhahaha besar2 ni tak pernah p oversea tu yg baru jer nk buat passport...org lain dah masuk buku kedua dah kot...but shian gak la to my dear today bcoz he worked nite shift semalam then balik sempat tido dalam 2 jam gitu terus p buat passport..huhuhhuhhuhhu tp nasib la process dia cepat n systematic....so we spent about 2 hrs there and everything settle...senang la sket da settle no need to take another leave for the passport thinggy..sbb dah settle..yeay!!!!!

then ptg ni our car is due for 20K service...wat the day ha...so since shian kat my dear yg mata merah tak cukup tido me pg la sengsorang service kete...bukan susah pun kan hantar jer buku kat kaunter pastu melepak jer la kat lounge...hahahah sampai masa bayar n settle...so boleh la my dear beradu @ home....:-) lgpun me bring my notes so leh la tgk2 baca sket2..hikhikhik...skema kan siap bawak nota tu...hmmm only the part timer student will understand how time is important...*wink*wink..but part timer student like me jer la yg sempat ber blogging kot...hahahahaaha

upppsss lupa semalam we went KLCC for ONG BAK II..hahahahaha org lain tgah study sempat lagi me went to watch movie kan..sajer jer realease kan tensi....hmmm the movie overall ok but ending mmg hampeh...and one more thing the story sangat ganas...me was like macam tak sanggup nk tgk certain part yg bunuh membunuh tu...end up i prefer ong bak 1 lagi la kot...

panjang pulak kali ni..huuhhuhuhuh k la me wanna smbung my readings while waiting the car...kejap lagi siap kot...dah almost 2 hrs da kat sini..huhuhhuhu

daaaaaaa.....

3 comments:

koklie's said...

i paham perasaan u bekerja sambil belajar becos i pun same masih belajar.... about night shift husband pun i paham cos my hubby pun kerja shift so bile die keje malam jgn la kacau die tdo di siang hari nanti die jadi cam budak yang x cukup tido sume x kene ;p

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hehhehe ader jugak org sekapal ngan i...u belajar kat maner?? tu la mmg betul pun kalau dia keje malam mmg la siang tu tak leh kacau...kalau nk ajak g maner2 kena wat appointment la kan?? kalau tak jd la macam yg u cakp tu..hehehhehe hubby u keje hotel line gak ker??

twinkle said...

nor,ambek tag blog ku(sori..xtau nk taip kt mane) huhuhu