Saturday, September 26, 2009

s a l a m A i d i l f i t r i

(Source: Raya tahun lepas sbb raya tahun ni takder gmbar lagi...hehe)

sempena bulan baik hari baik we would like to wish all of you *readers*

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR & BATIN.....

Btw, tahun me as usual balik kg sendiri bcoz of darlingdear tak chootiiii...huk huk huk...al maklumla org keja hotel line camni la....last year dia dh balik so this year turn org la plak...tp tkper, walau tak raya bersama, he always be with me in my heart...:-)

raya tahun ni sejarah lama berulang kembali....lama tak lama la...tahun ni kete ku lena langgar lagi....huhuhuuhu sama macam last year, kete ku kena langgar pun time raya gak...bezanyer tahun lepas kena dekat highway tahun ni kena kat tganu...kat traffic light yg kete tgah berhenti plak tuh....huhuhuhuhu mmg la berasappppp jer aku rasa....pastu dulu org yg langgar our car mmg la sgt baik hati even though kete dia lagi teruk dari kete kitorg...tp tahun ni yg langgar tu mmg biadap...dh la langgar kita pastu tak nak bg kerjasama n sgt biadap...siot jerrrrrr....nk mintak cover note insurans dia pn susah bukannyer nk berterima kasih kat kitorg sbb tak soh dia bayar cash....eiiiiiii mmg menyakitkan hati....saborrrr jerla..biler call jer nk cakap biadap macam kitorg plak langgar dia....so now, kete ku bermalam di ward, toyota PJ....huhuhuhuhuu hmmmm masuk ni dh dua kali dh kena ni, ke nk soh tukar kete nih...hahahahahaaha amacam dear??? jadi ka??? :-p

well preparation raya this year amatla biasa n tak meriah sgt..yer la sbb mr suami tak balik kan...so takder maknanyer nk tempah baju bnyk2 macam last year...huhuhuuhu in fact tahun ni me just took sehari jer choti sbb malas la nk bazirkan cuti beraya sorg2 kann....baek save cuti tu for balik bersama2 suami nanti.....hmmmm maybe Raya haji kot....:-)

till then daaaaaa.....selamat beraya semua!!!!!!!!!

1 comment:

~yaya~ said...

hi there..i think i saw u n ur hubby kt oldtown sri rampai last sunday..but i takut silap org..hehe..