Tuesday, January 26, 2010

Tired Weekend

Last week is such a tired weekend for me...huh!!!! tired with assignment due...hahahah tu la akibatnyer biler buat keje last minit...actually not too last minute cuma biasala start 2 ayat rehat 2 jam...hahahahahahha...the assignment is due on Saturday and that saturday i have a full day class...what a day kan...tp nasib la prof tu baik dia extendkan due date sampi this thurs...tp me malas la nk hantar thurs sbb nati kena p UIA plak hantar assignmt...so konon la nk hantar on Sunday since sunday mmg kena pg class...hahahahha yg bestnyer dh la assignment tak siap boleh pulak g tgk wayang....citer kat bawah tu...kah kah kah....mmg la sgt best,...nasib la tgk yg kul 8.45 so by 1130 camtu dh selamat sampai umah....initial plan nyer nk tgk Avatar (yes, we havent watch that movie yet), tp showtime Avatar kul 10 pm so tgk la si sempit ni..smpi umah jer ape lagi harus bertungkus lumus la kan....akhirnya @ 2 am siapla assignment ku ini....



Review of Adnan Sempit: Sgt KELAKAR okeh citer nih...bleh la release kan tension sbb bleh gelak kuat2...Recommended to saper2 yg blom tgk....

Sunday nye biler nk print, baru la teringat yg printer ku ink abis sudah...perghhhh mencabar betul...g cari ink boleh pulak semua kedai sold out ink yg boelh masuk my printer...mmg la panggilan hangit nih...then wat to do pg cc...tp kena print via email pulak sbb my lappy tak bley copy masuk pen drive....and Guess what boleh pulak cc yg canggih manggih ni takleh print dari PC kena bwk pendrive....fuhhh berasap lagi....finally dapat la jumper 1 cc yg boleh print via email ni tp malangnyer printer dia cam harem.....keluar2 jer assignment tu dari printer dia jadi macam kertas yg d photostat sbb printer dia kotor....bengong betul....aper lg dh mmg tak tertahan balik umah jer la...dh tgh hari plak tu *dhla tak mandi pun lagi* hahahhahahahhaaah at last nasib la ada penyerlamat..one of my fren ader credit lg untuk print kat lab...maka daapt la me re-print assignmnt tu kat UIA....

Sangat penat okehhh....balik2 kelas pulak darling ku sorg tu nk makan cekodok pulakkkkk....adoooyaiiiiiiii.....nk 2 flavor plak tu aiii macam mengidam plak ekkk...ku tajamkan akal ku last2 we make a deal..dia kemas umah n me goreng cekodok...kah kah kah...thanks dear.....then we all buat la kerja masing2...

wahhh kusyu' nyer vakum umah....ni kusyuk sebab nk tgk bleach yg d download kan...hi hi hi


Alhamdullilah kenyang la kami makan cekodok malam tu....daaaaaaa



Note: Pisang jer sempat amik gmbr cekodok nyer dh abis makan baru ingt lupa nk snap gmbr...hihihiihhi

1 comment:

yunz_02 said...

salam..

i dh tgk adnan sempit. klaka giler.. :D

btw, feel fre to visit mine ya.. i followed u.. :)