Saturday, April 17, 2010

apa suami mkn isteri makan.....

just have something in my mind about above title and wanna blog about it...btw, me just realized that after kawin kan, bnyk benda2 yg sebelum ni tak makan skrg dh bleh makan...y? simple, its just bcoz hubby ku mkn..boleyyy???

hurm to name a few, petai & tempoyak...pergghhh dlu mmg la gue tak layan benda2 ni.....bukanla sombong ke apa...tp just tak bleh nk makan...one thing sbb bau and mcm tak tempting nk makan...tp now, both of them are my favorite...hahahahahaha org lain pun macam tu gak ke ek?? wutevahhh....

tp now, ada 1 jer lg makanan yg me still tak boleh nk makan...iaitu BETIK...yes papaya....just cant go thru my lobang tekak....tp my hubby likes it very much....hurmmm maybe nti2 boleh kot....who knows....hihihihhi..

1 comment:

CIK NANA said...

Herm, dulu I x mkn steak(western) + nasi kerabu + petai bla bla..
tp disebabkan hubby asek suap..
so skang dh leh mkn..
:)