Sunday, November 21, 2010

Foot DETOX

ini bukan rekaan atau mitos...this is real man....and the toxin are killing me already....huuhuhhu
well, baru2 ni we bought some foot detox patch via online sbb we all mmg minat ngan benda2 detox ni...ye la we consumed sooo many types of foods daily and of course most of it is oily food...so its good la if we can get rid of the toxin that has been with us all day, month yearss long kan....
hahaha as expected, the result mmg kaw2 punyee....huhuhuhu nampak gaya kena continue lagi order ni sbb mcm bnyk jer lagi kat dlm tu...huhuhhuhu siap minyak2 lagi kuar okeh...
btw, below adalah hasil pennyahtoxin ku...huhhuhu

ni adalah hasil mlm pertama..this time i paste the patch kat bwh tapak kaki bhgn tengah... kanan is more than the left foot


this is the second time and i paste it kat bhgn tengah tapak kaki also....and in real, its oily okeh...huhuhuhu geli pun ada tgk yg sendiri punyer..


and this is the 3rd one where i changed the spot and paste it kat bhgn tumit...and d result mmg padat...huh...nampak nyer toxin kat bhgn aku tumit ni bnyk yer...

ouhh btw, every part of our tapak kaki is actually represent our internal organ and partsss....so some people will have different result ya. Like my husband, the toxin bnyk kat area tengah tapak kaki....huhuhuhhu...nk kena order lagi ni....actually detox is good for us and it can give us some benefit jugak la like tidur nyenyak i.e quality sleep, badan rasa ringan, badan tidak lagi lesu, tidak mengantuk etc.

2 comments:

CIK NANA said...

I pon pki detox nie..
Takut weh.
27 thn idup, makan macam2 babe!!
:(

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

itu la pasal...huhuhhu lama dh ke u pakai? kitorg nk sambung lg ni sbb rasa cam best sket badan pakai benda alah ni