Monday, December 13, 2010

Chootiii ouh chootiiii......

pening betul memikirkan cuti d ujung2 tahun ni....memandangkan cuti sekolah skrg and kaum kerabat are now berkampung kat umah rasa macam nk dok umah jer...semua ada except d only brother..huhuh as he is now working kat laut so balik 2 mggu sekali je la, 2 mggu lain kat laut...kalau tak mmg ckup semua la...:-) hurmm apa daya cuti ku ada lagi 4 hari jer balance...2 hari dh reserve for balik kg cuti christmas ni and balance 2 hari lagi kononyer nk carry fwd next year sbb nk cover our holiday (uppss holiday?? :-p )...huhuhuhu camno???
memandangkan budak boooollatt kat bawah skrg ni pun ada kat our house for 1 week mak long akan sacrifice kan cuti for you....so now kena pikir betul2 dlu hari apa nk cuti...:-)

Pagi2 subuh smpi td, celik2 mata dia je terus senyum...:-) 1st time jumpa mak long ekk....:-)


ouh btw, 11 December 2010 is our beloved mother's birthday...so sempat la beli cake for her and celebrate kecik2....:-) HAPPY BIRTHDAY MAK!

No comments: