Thursday, December 9, 2010

takder taste langsung!!!

huhuuhuhu i just cant stand with those yg takder taste...yg salah anggap ye, takder taste tu bukan maksud tak branded tp yg tak reti nk ada identiti sendiri...kalau dlm AF tu juri slalu ckp jgn nyanyi ikut suara/gaya artis yg dh ada dlm industry..upppsss aku bukan nk jadi penyanyi ye....mmg tak bakat harap maklum...contoh aje la...tp lebih kurang camtu la....i hate people yg tak reti nk ada minat sendiri pastu tiru org lain with the 'intention' maybe...ok to be specific like biler org pakai tuduung mcm ni ko nk ikut jugak sebijik2, kalau org pakai baju cm ni ko nk pakai jugak...haa lebih kurang camtu la...whateva!!! but i hate this kind of people...plis la just be ourself kan? so tepuk dada tnyer selera...and sometimes this kind of people, they are just ego and diorg tak boleh org lebih dari dia kot?? entah aku pun tak paham.....
ok la entry ni takder kena mengena dgn sesaper tak kira yg masih hidup atau telah tiada....cuma kdg2 saper yg mkn cili dia rasa pedas la kot....em soriiiiiiyyyyy...
nota kaki busuk: tlg cari pesen sendiri and 'brand' sendiri...jgn berperang ngan diri sendiri sbb nanti mkn diri sendiri...haa yg paling penting, ukur baju d badan sendiri....renung2 kan...selamat beramal....baaaaaaaaaaaaaa

No comments: