Sunday, January 30, 2011

weird dreams + happy mood

sgt la weird biler baca the title kan?? hahahhahaha me also donno just terpikir that words and belasah ajer....
ok 1st its about the dream that I never had before and i dont want to experience it again or forever....huhuhuhuhuhu it happened last 2 nights kot ke last 3 nights time aku mmg weng sbb demam panas...and at the same time my dear working in nite shift so lgla macam ala2 sedey kan...so tido la si isteri ni sorang2...tp yg peliknyer mimpi ni bukan nyer jadi mlm tp dh pagi okeh dlm kul 8 lebih kot...hahahaha nampak sgt bgun lambat..ye la kata demam kan....so bile en suami pun dh balik keje dh cyg2 semua (upps! :-p) smbung la tido...haaa tu la tak bangun terus kan tu yg dpt mimpi bengong tu.....
guess wat me mimpi my hubby having an affair...ouhhh tidaaakkkkkkkkkk.....dh la mimpi tu mmg real and macam follow the sequence plak tuh.,..cuma location macam tak logik la...sbb it happened dekat my secondary school and kitorg sekolah lagi tp dh kawin boleh...pastu he send me to class then he went to see that girl....ahhhhhhh siut tul...and that time we are like form 4 or 5 kot tiba2 budak tu macam standard 3 ke 4 camtu...tp boleh sama sekolah plak kan....from mimpi tu that girl tak cantik pun ntah maner dtg ntah.... nasib la bukan org yg kenal or what..kalau tak confirm aku pegi tnyer terus that girl ada apa2 ke tak...hahaahaha giler freak out...sape yg sayang laki oiiii.....
the best part is apa lagi bila me in the know of all this la kan....and knowing me yg mmg tak boleh simpan benda2 camni, me terus la tnyer si suami...and guess wat he admit it (still dlm mimpi okeh)....perghhhhh ha masa mmg the real me la kot keluar....im not melalak ke meraung or serang that girl i just ask him to let me free la...kuar la dialog2 yg merapu2...hahahhahahha tak payah la tulis kat sini sbb malas nk ingat.... then after that i think he macam taknak la sbb he loves me more...tp kind of tak nk decide apa2 jugak ngan that girl...and that girl pun macam ikut jer without takut amik suami org...mmg sgt menakutkan okeh this kind of mimpi...arrrrrrgghhhhhhh....
last2 biler tersedar tgk my hubby mmg elok tido next to me...perghhh sgt lega sbb its just a dream....giler ahhhh terus pelok aje la rasa macam taknak lepas...hahahahah emosi nyer pasal...tp dia tak sedar pun sbb dia ngah tido nyenyak.....tp semua ni me dh story to him pun and he just laugh......ouh btw, he asked me sapa budak pompuan tu?? boleyyyy....hurmmmm....:-p
since then kadang2 kan macam terpikir2 jugak la about that mimpi...giler tull la...tp kan biler pikir2 balik rasa macam mungkin Tuhan nk bg kita rasa dlm mimpi how if we kena that thing kan...bukan la nak tp macam at least we need to appreciate things more and more....before thing happened maybe we should look at ourself to actually improve to be better. sbb jodoh ajal maut ni d tangan Tuhan....maybe sometimes we without realizing it kdg2 kita terlepas ckp ke terlepas laku ke kan so that we can be mindful and careful in our relationship...k la dh macam merapu2 jer ni...hahahhahaahah apa pn i love u my dear....please dont let me down ya.....no words can describe how much i love YOU....
now on the 2nd story aka happy mood...urmm since this post dh panjang we cont in next post la yer....macam too wordy plak...hehheheheehh daaaaaaa
note: jgn la ko dtg lagi mimpi mcm ni yer......AMIN....

No comments: