Tuesday, June 14, 2011

Aussie Trip to Remember - Day 3 & 4

Hari ke 3 we all dh kena ke GC balik dah...huhhu....rasa syg nyer nk tinggal kan Sydney...and mmg tak puas...so pagi tu we all just relax2 kat Msia Hall while waiting flight to GC. So at 3.30 pm we fly to GC. Ouh btw, masa kat Airport Sydney we meet one Malaysian lady which boarding in same flite to GC.So apa lagi borak la kan..she is actually baru dlm 2 bulan kot kat Sydney sbb sambung PHD and dia same age with me..Omaigooddd...tp of course la she is in education line la...as a lecturer...so biler dok citer2 i feel like macam dh pernah jumpa ngan budak ni..skali pikir punyer pikir rupanyer dia ni sama macam one of my close fren dlu...teka siapa?? hahhahah Sobrina Hani...yes Hani (i know you will read this) dia mmg macam u...muka tak sgt, but cara bcakap mmg totally sama okeh...hahahaahah tp i tak sempat nk snap photo ngan dia...actually malam nyer we plan nk kuar sama2 kat GC but tak jadi...miscommunication so end up mmg tak jumpa la...huhuhuhuhu ouh btw, nama dia Hana...hahahaha and setiap kali ckp i called her Hani...ehehhe :-p

We reached GC dlm pukul 8pm and straight to Hotel. So after dh check in terus keluar pegi Surfers Paradise sbb nk pegi Beachfront Market aka pasar maalm la...tp tak best pun...hahahahha so lepas tu we all jalan2 kat situ jer...mkn2 kebab, ais creammm..ouh sedappnyerrr and layan Hard Rock skali....apa lagi biler dh masuk HR tu $$$ melayang la....huhuhuhu




K la enjoyyyyy some photosssss.....












beach front market aka pasar malam...








































2 comments:

CIK NANA said...

Aiyak!
Heheh, kembar ku yang bijak pandai eh.
Hana, PHD.
Hani, Herm... pegi PD sokmo adalah.
Heheh.. ;p

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

hehehehe....betul hani..osama pun mcm agree biler i ckp dia macam hani...hahahhaaha siap kitorg ckp lagi hana ni sama mcm hani kwn kitorg...heheheh tp tu la syg tak sempat amik gambar...mmg niat dh time tu nk amik gmbar ngan dia nk tunjuk kt hani la...huhuhu