Saturday, December 31, 2011

My new obsession

yes this is my new obsession...i am sooooo into Korean Moveeesss/drama currently...hahahhahha been there last time during uni time but now it come again...maybe sbb dh lama stopped kot so bila dh start balik and since im free now mmg la besst kann..

btw, it started with this seriess.....SCENT OF WOMAN


Mula2 'tertengok' dekat chanel 393 and tak sangka its 1st Episode..so apa lagi saje la layan..skali best la pulak..terus follow all series (thanks astro beyond.hihihihi) after few episodes lagi la rasa best..terus pegi beli DVD boleyyyy??? sbb tak sabar nk tggu..hahahha 

mula2  tgk citer mcm geram kt heroin (Kim Sun Ah) sbb macam tua sket nk compare ngan hero(Lee Dong Wok) yg sgt hensem itu...tp lama2 ok...mmg dh kena dh diorg berlakon dua org..hiiihhiihi

Ni la pelakon utama citer Scent of Woman ni..(yg tgh2 dua org tu hero n heroin nyer) ouh btw, hero n heroin citer ni baru jer dtg Malaysia tuk promotion ciater ni few weeks back...sorry im not going sbb tak tau kat maner and tau pn mmg dh terlambat..hihihhhihih kalu tahu maybe pegi jugak kot..:-p hihiihhi

overall citer ni mmg besssttt!!! looking for more drama/movee from Lee Dong Wok..hiihihihihi



No comments: