Monday, July 11, 2011

Aussie Trip to Remember - Day 5

xtau kenapa tiba2 xleh copy and paste tulisan...so tulisan kat bawah gmbar kt atas..hahahhaah..saper yg tau tlg ajar yer...enjoyyyyyy gmbr yg tak d susun...




























ouhhh lama nyer gap between last post...hahahah been so bz with so many things...


So on the day 5 apalagi we went to Theme Park la...btw, GC ni terkenal ngan Theme Park nyer yg bnyk..mcm2 ada...but of course la with entrance fee kan...so for us, we just picked one of them...save budget..nk sedapkan hati simpan the rest for the next visit...hahahhaahha


We chose to go to Movieword since itu yg paling menarik for us...:-) we were soo excited nk pegi Movieworld tu..hahahaah jakun la katakan...hihiihhihi but sayang sekali pagi2 lagi hujan turun mencurah2...huhuhuhhu mula2 macam down la jugak kan sbb hujan but we all pegi jugak..and rupanyer mat saleh ni dia bukan macam kita..hujan ke apa ke diorg mmg redah ajer...and the best part is, even tho hujan all the tempat main like space shot, roller coaster semua tu operate macam biasa...kaalu kt msia mmg selamat la kan..so nampak sgt diorg punyer benda tu safe..hehehehe




Seharian jugak la we all kat sana, main sket2 jer sbb x berani nk main tempat org..hihihhih then masuk yg show2 amik2 gambar mkn2 jalan2 cam tu jer...ouh ya, jgn x percaya dlm movie world ni ada Musolla....alhamdulillah...so boleh la kami jama' kat situ...:-)

Balik from Movieworld apa lagi shopping la kat surfers paradise..smpi beli 2 kebab sbb nk rasa...then beli coffee $1 lagi beli ice cream semua la..pluss souvenier skali sbb flite kami ke msia pagi2 esknyer....so sempat la beli ole2 sket for family n frenss and kami borong perfume jugak...:-) Rasa syg sgt nk tinggalkan GC mmg x puas and we hope to come again in the future...

that all...the end of the journey to AUstralia...till we meet again mate!