Wednesday, May 30, 2012

Home Sweet Home #5

Alhamdulillah semua work in progress dh hampir selesai... Thank you sooooo much to Mr Contractor yg serba bolehh... hihihiihi btw, semua kerja2 pembaikan, memasang, mendrill, menyangkut etc  done by my hubby. Sian dia penat buat keje2 semua tu....

Bermula dr acara ukur mengukur, beli membeli, pasang memasang semua nyer DIY..except for benda2 besar la like plaster ceiling tu semua panggil org buat la...hahahaha So ended up we didnt engage mana2 contractor pun for kichen cabinet and living hall..hahaha semua made in IKEA and DIY. Sangt puas hati okeh wpun rumah sepah2, kena kemas sendiri and penat gilerrr kot...hahahahhhahah

After all, insyaAllah hujung mggu ni kami akan buat kenduri doa selamat sket..and this time we all invite familiy members sahaja sbb rumah pun bukan bungalow so mmg takleh accomodate la nk ajak semua kan...family pun mmg dh ramai kot..hahahhah so fo friends insyaAllah during open house raya ke? see how la later camner...:-)

Below are some photos yg masa dlm process pembikinan..hihihih now better la but tak amik gmborrr lg...:-)

Tadaaaaaa









1 comment:

CIK NANA said...

Cantik!
And cute.
Boleh hire Osama x mcm nie?