Saturday, July 28, 2012

2 yearsss waiting....

Its more than 2 years actually...apakah?? Bukan waiting for baby yerrr..jgn salah paham...hahhahaha

Its actually waiting to go to JALAN TAR during mlm bulan puasa...hahhahaha believe it or not i have been wanting to go there badly just to see all the barang2 raya jln2 shopping2 raya mane yg perlu etc...but until now still blom dpt pergi lg....how bad kan...

Btw, dlu masa sebelom dduk KL kalau mlm raya kan ada rancangan sapaikan aidilfitri...so normally rancangan tu akan tjuk keadaan kt jln tar pd mlm raya...nga lelong baju, lelong biskut raya and all and rs mcm nkkkkk sgt be there one day..hahahaha

So bile dh dok kl ni tiap2 tahun pasang angan2 nk pegi..tp ada aje halangan...nk pegi sendiri mmg tak la sbb ramai org kn...tkut jgk...so it started last 2 years biler kena beraya d kl bersama my hubby...so we decided to go there mlm raya la sbb mcm takder apa pn nk buat kan...tggu pnya ttguuu bila tiba masanyer tertiba x leh pegi sbb esknye we all buat mkn2 sket so semua masak sendiri...d sebabkan tak ckup kakitngan so mmg bersepah2 la rumah semua and mmg dh x larat nk pegi...sgt frust time tu...tp nk wat cmner...so kena tggu lagi setahun.....

Then, last year tggug pnya tggu tiba la waktu nyer....lepas sehari sehari tangguh nk pegi akhirnya dpt la pegi....and it was the last day that i can go sbb lepas itu my husband dh start keje mlm kot so tak sempt la nk pegi kan...so there we go...we both go naik motor je sbb senng kan...tp tak sempat suku pn jln kt situ huja turun lebat giler....anddddd thats it....:-(

So....hopefully this year adala jodoh ku dgn jalan tar...hahahhaha owh btw, we plan to go tonite..im so excitedddddd....so kt tgk apa jadi dgn plan ku mlm ni....adakah smpi ke jln tar atau x i will update tomorrow...hihihhi

Mode: x sabar nk jln2 kt jln tar...and shooopinggggg...Wpun xtau nk shopping ape...hihihihi


- Posted using BlogPress from my iPad

No comments: